headerimg

Nieuwe vc Were-Di website

De oude site was gemaakt met Joomla versie 1.5 de huidige versie is Joomla 3 en binnenkort zal Joomla 4 uitkomen. De verschillen tussen deze versies zijn best groot.
Door deze achterstand was het inmiddels niet meer mogelijk om de site van updates te voorzien. We hadden dan ook flink last van indringers en robots die ongewenste berichten plaatsten in het gastenboek, zich als gebruiker probeerde binnen te dringen en nog meer van dergelijke zaken. Gelukkig is de site wel blijven werken en was het mogelijk door periodiek onderhoud de indringers buiten te houden. Het werd tijd om de site in een modern jasje te steken. Afgelopen tijd is daar flink wat energie in gestoken om een nieuwe website op te zetten. We hebben geprobeerd de nieuwe site toch zoveel als mogelijk Website content oldop de oude site te laten lijken. Zo zijn de zaken beter herkenbaar en kan een iedereen weer snel de weg vinden. In de toekomst gaan we naar behoefte wel zaken toevoegen en gaan we een speciale  omgeving voor de leden maken. Ben je lid dan kun je op de site een registratie formulier invullen. Wanneer je dan aanmeld zullen er meerder pagina's beschikbaar worden die jij alleen als lid kunt zien. De webmasters zijn dan ook op zoek welke funktionaliteiten door de leden gewenst zijn. Suggesties zijn welkom. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer op dit bericht. Samen kunnen we er iets moois van maken. Denk aan bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van het rijschema voor je team. De nieuwe website is geschikt voor alle apparaten. Het scherm zal zich aanpassen naar het scherm wat je gebruikt of het nu een mobiel, tablet of computerscherm is. Ook is het mogelijk om youtube filmpjes te tonen. Zie pagina actueel voor het laatst door Centraal TV gemaakte film over het CMV jeugdtoernooi. Ook kun je reageren op een artikel. Zie hieronder.


Reacties  

#3 Webmaster 06-10-2019 09:04
Jazeker, ook niet leden kunnen de standen zien met gebruik van de juiste webbrowser. FireFox, Chrome en internet Explorer kunnen mixed content laten zien, Microsoft Edge en Safari doen dit helaas niet. Helaas gaan steeds meer browser mixed content blokkeren en moeten we een andere oplossing gaan vinden.
Citeer
#2 Astrid van den Heuvel 05-10-2019 19:45
Hallo,
Kunnen niet leden nog wel de standen van de recreanten competitie zien?
Bij mij lukt het niet nl.
Citeer
#1 Joris van Boheemen 23-09-2019 18:14
Mooie site geworden. Blijft het stuk recreanten ook opvraagbaar voor niet leden?
Citeer

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

© vc Were-Di. All Rights Reserved.

nevobo competitie