headerimg

2019-10-05 VC Volt HS 4

De eerste vijfpunter is binnen voor de heren van Were-Di

Net als vorige week mochten de heren van Were-Di weer naar Cuijk, alleen nu voor een wedstrijd tegen VC Volt. Ook deze week waren de Gemertse heren niet compleet en moesten ze weer voor plan B kiezen. Maar met de overwinning van vorige week in hun gedachten waren ze ervan overtuigd dat dit geen probleem zou opleveren.

De eerste set ging redelijk gelijk op maar Were-Di wist elke keer de voorsprong wel te behouden en haalde deze set binnen met 25-20. De tweede set begonnen de heren uit Gemert niet goed en kwamen ze al meteen op een achterstand. Door hard te vechten en voor elke bal te gaan kwamen ze weer mooi bij. Eenmaal bij wist VC Volt toch weer uit te lopen, Were-Di kon niet achterblijven en haalde hetzelfde kunstje nog eens uit en kwam weer netjes bij. Wederom kon Were-Di rond de 20 net iets extra’s brengen en de set binnen halen, ook nu weer met 25-20.

In de derde set werd Were-Di een stuk slordiger waardoor de tegenstander het spelletje van de heren uit Gemert door begon te krijgen en moest Were-Di anders en slimmer gaan spelen. Hier hadden ze even wat tijd voor nodig waardoor het allemaal niet zo vlotjes verliep en het tot een 23-23 kwam. Gebrand om de winst te pakken werd er een tandje bijgeschakeld en de set werd binnen gehaald met 25-23.

In de vierde set was het verzet van VC Volt gebroken. De vierde set werd de spelverdeler gewisseld waardoor het spel van Were-Di iets anders werd. VC Volt kon niet snel genoeg meer schakelen om tegenstand te bieden en hierdoor werd deze set snel beslist met 25-10.

Volgende week hebben de heren van Were-Di hun eerste thuiswedstrijd en wel om 16.00u in Sporthal Molenbroek. De tegenstander is Saturnus heren 1 uit Uden, die terug gekomen zijn uit de promotieklasse. Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden.

© vc Were Di. All Rights Reserved.