2019-11-09 Bedovo HS 1

Afdrukken

Eerste verlies Heren vc Were Di

Dit weekend stond de derby tussen Gemert en Beek en Donk op het programma. De mannen van Were Di reden duurzaam en vol goede moed naar Beek en Donk door met de bus te gaan (of om de overwinning erna te kunnen vieren).

De eerste set leek de voorboden te zijn van een ontzettend spannende wedstrijd. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd maar de heren van Were Di wisten nipt het voortouw te nemen. Dit draaide helaas aan het einde van de set om waardoor Bedovo toch met 25-23 de setwinst binnen wist te harken.

De tweede set begon Were Di ondermaats. De spanning van de vorige set was al na een 6-0 achterstand ver te zoeken. Gelukkig wisten de mannen van Were Di de moed weer te verzamelen en zich terug in de wedstrijd te knokken. De achterstand die was opgelopen was echter niet meer te herstellen en werd afgerond door de heren van Bedovo met 25-19.

De derde set moest het tij doen keren wilden de mannen hun eerste nederlaag voorkomen. Dat werd meteen duidelijk en door een ijzersterke service beurt van Dennis van Oosterhout wist Were Di een mooie voorsprong op te bouwen.

Deze werd wederom tot het eind behouden maar daar werd het toch wederom spannend. Were Di kreeg tot twee maal toe de kans om de set binnen te halen maar Bedovo gaf zich niet gewonnen. Vervolgens kreeg Bedovo de kans en die pakte ze ook. 28-26.

In de vierde set was de moed duidelijk verloren. De spanning was na een riante voorsprong voor Bedovo dan ook snel uit de set waarmee ze de set ook snel binnen wisten te halen met 25-15.

Volgende week spelen de heren van Were Di in Gemert tegen Hovoc om 16.00u.