2019-11-16 Hovoc HS 2

Afdrukken

Goed herstel na verlies van vorige week.

Afgelopen zaterdag hadden de heren van vc Were Di wat goed te maken na het verlies van vorige week. Ze mochten deze keer weer thuis spelen en werden gelukkig versterkt door mini van de week Abel van Duijnhoven. Nadat iedereen de mooie volleybal van Abel gesigneerd had, kon de warming-up beginnen. Iedereen was gedreven en was bezig met een goede warming-up, ook Abel was erg gedreven en moest alles geven. Abel liet met de eerste 2 rally’s zien hoe de heren moesten serveren en passen. Abel bedankt voor je goede voorbeeld, support en enthousiasme.

Were Di begon meteen al vanaf het begin met goed en snel spel. Al snel werd duidelijk dat de heren van Hovoc moeite hadden met het snelle spel van de heren uit Gemert. De eerste set werd dan ook snel gewonnen met 25-15.

Nu nog dit niveau vasthouden in de tweede set. Dit ging niet helemaal zoals gehoopt wat resulteerde in een redelijk gelijk opgaande tweede set. Het kon niet zijn dat ze deze set gingen verliezen dus werd er even naar elkaar gekeken en werd het tempo weer opgeschroefd. De heren uit Horst hadden hier geen antwoord op en ook de tweede set ging snel naar Were Di met 25-13.

De derde set liep goed en werd ook snel binnen gehaald. 25-12.

De winst was binnen maar Were Di wilde wel alle punten binnenhalen. De vierde set liep echter niet zo vlotjes dan de andere sets. Het bleef lang gelijk op gaan. Maar gelukkig wist Were Di hun goede spel vanaf halverwege de vierde set weer op te pakken en wisten ze alle punten binnen te halen. De laatste set eindigde met 25-18

Komende zaterdag (23-11) spelen de Heren van Were Di om 16:30u in Meijel, tegen de koploper Peelpush HS 2