2020-01-18 VC Volt HS 4

Afdrukken

Were Di heren 1 blijft ongeslagen in eigen huis

Na het verlies eerder deze week tegen koploper Peelpush in Meijel, hadden de heren van Were Di zaterdag 18 januari maar een taak. Er moest gewonnen worden van laagvlieger VC Volt heren 4. Nadat Vince , onze versterking en mini van de week, de wedstrijd in gang had geserveerd, was het aan de heren uit Gemert om te laten zien dat ze deze wedstrijd wilden winnen.

De eerste set werd goed begonnen, waardoor de tegenstander geen antwoord had op het snellere spel van het thuis team. Het resultaat was dat de eerste set eenvoudig gewonnen werd (25-12).

In de tweede set was er niet veel meer over van het goede spel. Er werd slordiger gespeeld, waardoor de mannen van VC Volt beter in de wedstrijd konden komen en halverwege de set zelfs een kleine voorsprong pakten. Op het juiste moment herpakte Were Di zich weer enigszins, waardoor de twee set uiteindelijk toch binnen gehaald werd(25-19).

Vanaf het begin van de derde set was het spel opnieuw erg slordig en konden de mannen geen vuist maken in de aanval. Een grote achterstand in het begin van de derde set was het resultaat en lange tijd bleef de tegenstander hopen op setwinst. Door zo nu en dan toch een mooie aanval op te bouwen, kwamen de mannen uit Gemert weer langszij en wisten ze de derde set als nog binnen te halen (25-19).

Ook het spel van de vierde set was niet zoals gehoopt, hierdoor bleven beide teams lange tijd gelijk opgaan. Na een goede service reeks aan het einde van de set werd er als nog afstand genomen van de tegenstander en werd de vierde set binnen gehaald (25-19). Ondanks dat het spel niet groots was, wist Were Di heren 1 voor de zesde keer op rij thuis te winnen.

De volgende wedstrijd spelen de mannen van Were Di op zaterdag 25 januari 2020 tegen Saturnus heren 1 in Uden.