2020-03-07 Bedovo HS1

Afdrukken

Het lukt de heren van Were Di dan toch eindelijk een keer.

Ook deze week werden de heren uit Gemert versterkt door een mini van de week, deze week was dat Sven. Sven toonde veel inzet tijdens de warming-up en wist een mooie eerste rally te spelen. Hierna was het de beurt aan heren 1 zelf. De wedstrijd was tegen Bedovo heren 1 uit Beek en Donk. Dit is altijd een mooie wedstrijd maar resulteert vaak in een verlies voor Were Di.

De eerste set ging gelijk op en het was al snel duidelijk dat de bedreiging van de buiten aanval af kwam. Taak om hier een goed antwoord op te vinden. In deze set lukte het de heren uit Gemert net niet om genoeg antwoord te geven. Helaas ging deze 1e set verloren met 22-25

In de 2e set liep het helemaal anders Bedovo was vergeten hoe er gevolleybald moest worden en wist totaal geen weerstand te bieden tegen het goede spel van Were Di. Deze set was dan ook snel klaar met een winst voor Were Di, 25-16.

Bedovo wilde niet nog zo’n set en begon de set erg sterk en nam al snel een kleine voorsprong. Toen Bedovo op 24 stond konden ze de set nog niet zomaar binnen halen. Were Di vocht terug en kwam tot 23-24 maar moest toen toch helaas de set afgeven een de heren uit Beek en Donk, 23-25.

In de 4e set moest het dan weer gebeuren. Als Gemert de wedstrijd wilde winnen dan zou deze set toch echt binnengehaald moeten worden. De set ging lang gelijk op maar omdat Were Di bleef gaan voor elke bal wisten ze deze set op het einde te beslissen in hun voordeel met 25-23.

De laatste set moest gewoon gewonnen worden, de traditie van elke keer verliezen tegen Bedovo moest gestopt worden. Alles werd uit de kast gehaald en Were Di was niet kapot te krijgen. Bij Bedovo begon de lange wedstrijd zijn tol te eisen waardoor er net iets meer foutjes gemaakt werd door Bedovo en dit koste ze uiteindelijk de winst. Met 16-14 wisten de heren uit Gemert de wedstrijd te winnen. De traditie is verbroken.

Were Di heren 1 mag komende zaterdag naar Horst, om het op te nemen tegen Hovoc.