headerimg

nevobo competitie

We hebben 53 gasten en geen leden online

Aardbeienactie juni 2023

Volleybalclub Were Di pakt haar sponsoractiviteit dit jaar evenals vorig jaar wederom groots aan. We willen graag onze trouwe supporters en inwoners van Gemert betrekken bij de vereniging. Maar niet zonder hier ook een aantrekkelijk perspectief bij te bieden. Daarom gaan wij aardbeien verkopen! Deze aardbeien komen zelf ook uit Gemert, het zijn aardbeien van Van Asseldonk.
Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni verkopen we de aardbeien op de parkeerplaats bij de Albert Heijn aan de Kapelaanstraat.
U maakt de boodschappen compleet met een bakje verse aardbeien van Were Di.
Heeft u ze gemist, dan komen ze op dinsdag 20 juni in Gemert, Elsendorp en de Mortel bij u langs de deur.

aardbei1

De kraambezetting is steeds opgedeeld in termijnen van 3 uren. Het zou fijn zijn als jullie ons bij deze verkoop zouden willen helpen. Wij vragen om een mail te sturen naar Kees Senders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je aangeeft wanneer je beschikbaar bent.

Ook bij de huis aan huis verkoop zoeken we ouders, opa's of oma's, vrienden of kennissen die ons willen ondersteunen en de jeugd te begeleiden. Dit is fijn om dat vooraf te weten. Geef je gegevens door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .We kunnen hier dan rekening mee houden bij het indelen van de groepen.

data:

*verkoop bij Albert Heijn op vrijdag en zaterdag 16 en 17 juni 2023.

*verkoop huis aan huis op dinsdag 20 juni 2023.

*huis aan huis verkoop in Elsendorp op dinsdag 20 juni 2023.

*huis aan huis verkoop in de Mortel op dinsdag 20 juni 2023.


© vc Were Di. All Rights Reserved.

nevobo competitie