headerimg

Privacy beleid

Wij zijn ons ervan bewust dat jij vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van www.vcweredi.nl. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Ons gebruik van verzamelde gegevens
Vc Were-Di respecteert de privacy van alle gebruikers die van haar site gebruik maken en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wanneer jij e-mail- of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Tijdens evenementen kunnen er foto’s of video’s gemaakt worden die we via de site publiceren.

Communicatie
Wanneer jij e-mail- of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij jou naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. E-mail wordt gebruikt voor het organiseren van verschillende administratieve processen.

Cookies
Wij verzamelen geen gegevens voor onderzoeken. We plaatsen geen bestanden op jouw computer.
•    We hebben een verwerkersovereenkomst met Intention gesloten.
•    Sportlink heeft alle aspecten van de verwerkersovereenkomst verwerkt in de Sportlink voorwaarden.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld (los van eventuele derden die betrokken zijn bij de gegevensopslag). Met deze derden zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze leden van de commissies zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.
Vc Were-Di is aangesloten bij de sportbond nevobo en maakt gebruikt van Sportlink om leden te registreren en speelgerechtigd te maken en om contributie te innen.
Voor de jaarlijkse aanvraag van subsidie wordt een lijst van betalende leden naar de gemeente Gemert-Bakel gestuurd.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
Inzien en aanpassen persoonsgegevens
Je hebt het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van jou in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen. Wanneer je meent dat die persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kun je ons verzoeken jouw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Verzoeken om aanpassingen zullen wij zo snel mogelijk behandelen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Toepasselijk recht
Op de website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met de website en disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

vc Were-Di  23 mei 2018

© vc Were Di. All Rights Reserved.

nevobo competitie