headerimg

nevobo competitie

We hebben 65 gasten en geen leden online

Club van 50

Club van 50 - Vrienden van Were Di

Familie Van Oort
Familie Van der Vrande
Joop Pronk
Were Di Dames 1
Were Di Dames 2
Were Di Heren 1
Familie Frans de Kemp

       


Familie Manders
Familie Meulendijks
Jochen Uitterlinden
Drea van Zeeland
Jan de Laat
Familie Van der Ligt
Familie Van de Ven
Familie Luursema

 

Op initiatief van enkele betrokken leden is de Club van 50 medio 2005 opgericht. Voor een jaarlijkse bijdrage van 50 euro kunt u lid worden van deze 'vriendenclub'!
Activiteiten
De 'Club van 50' heeft als doel om het volleybal in de gemeente Gemert-Bakel financieel te ondersteunen. De besteding van de gelden wordt door de Club van 50 zelf bepaald. De Club van 50 wordt geleid door een onafhankelijke commissie. Voor de besteding van de gelden wordt er wel overleg gevoerd met het bestuur van Were Di. Met deze extra gelden kan de Club van 50 Were Di bij bijzondere uitgaven ontlasten en zo levert u een indirecte bijdrage aan de gehele vereniging. Op de jaarlijkse ledenvergadering wordt door de leden bepaald waar de gelden aan besteed zullen worden. Hiervoor zullen door de clubleiding in overleg met het bestuur van Were Di voorstellen worden gedaan. De Club van 50 heeft een belangrijk extra uitgangspunt namelijk: 'Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst'. Daarom stelt de Club van 50 jaarlijks een bedrag beschikbaar dat direct ten goede moet komen aan de jeugd binnen de vereniging, bijvoorbeeld de opleiding van jeugdtrainers en het organiseren van clinics. Alle leden krijgen een eigen naambordje in Sportcafé Molenbroek en een naamsvermelding op de website van Were Di.
Lidmaatschap
Iedereen kan lid worden van de club die het volleybal in Gemert een warm hart toedraagt. Dus voelt u zich betrokken bij onze vereniging, dan hopen wij u snel te mogen begroeten als nieuw lid van de Club van 50 (dit kan als team, als persoon, als bedrijf, als gezin/familie).
Bij interesse en/of vragen kunt u mailen naar:
Anne van der Ligt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Brian van der Ligt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Brigitte van de Ven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
U zult dan snel van ons horen.

© vc Were Di. All Rights Reserved.

nevobo competitie