headerimg

bestuur

vacant  [voorzitter] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rini van den Crommenacker [secretaris en ledenadministratie] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Om je als lid aan te melden maak gebruik van het invulformulier "Ik wil graag lid worden".
Om je als lid af te melden stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van de reden.

Andy Vogels [penningmeester] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Wim Driessens (operationeel penningmeester)
- Mariska de Greef [ Inning contributie ] 2e penningmeester

Martijn Luursema [bestuurslid] Contactpersoon Voorzitter.

Martien Meulendijks (bestuurslid)

Kim Boosten (bestuurslid, contactpersoon commissies)


Commissies:

Martien Meulendijks [wedstrijdsecretaris]: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(06) 124 178 44

Technische commissie: mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kamp commissie: mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kleding commissie: Steffie van Lankveld, Anne Goossens en Linda Meulendijks

© vc Were Di. All Rights Reserved.