headerimg

bestuur

vacant  [voorzitter] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rini van den Crommenacker [secretaris en ledenadministratie] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Om je als lid aan te melden maak gebruik van het invulformulier "Ik wil graag lid worden".
N.A.W. gegevens wijzigen kan middels het formulier op de website " Mijn gegevens wijzigen" .
Om je als lid af te melden stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van de reden en per wanneer.

Rolf van Duijnhoven [penningmeester] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Hanneke Verhoeven [ Inning contributie ]

Martijn Luursema [bestuurslid] Contactpersoon Voorzitter.

Martien Meulendijks (bestuurslid)

Kim Boosten (bestuurslid, contactpersoon commissies)


Commissies:

Robin Bouman en Martien Meulendijks [wedstrijdsecretaris]: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische commissie: mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kamp commissie: mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kleding commissie: Anne Goossens en Linda Meulendijks
Recreanten commissie: mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© vc Were Di. All Rights Reserved.

nevobo competitie