headerimg

nevobo competitie

We hebben 19 gasten en geen leden online

Sponsors

{jcomments on}Vc Were Di staat voor leuk regionaal volleybal in de regio Gemert. Dit alles zorgt natuurlijk voor meer publiek en meer aandacht voor de club.
Sponsoring is een sympathiek instrument waarmee iemand zijn communicatiestrategieën kan ondersteunen. Het geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te verbinden aan aspecten waar uw bedrijf voor staat. Het is ook een leuke manier om uw bedrijf te presenteren op een dynamische manier, terwijl u meteen een belangrijke rol speelt als supporter van uw favoriete team of sportclub. Daarom hebben wij een flexibel sponsorbeleid ontwikkeld dat uitgaat van uw én onze belangen.
Sponsoring is voor iedere sportvereniging een noodzakelijk aspect om voort te (blijven) bestaan. We willen uw sponsorgeld dan ook inzetten voor de ontwikkeling en continuïteit van de vereniging. Zo streven we ernaar om het clubkader optimaal te begeleiden, dit geldt helemaal voor de begeleiders rond de jeugdteams. Volleybal laat zien hoe je samen je doelen kunt bereiken. Het staat voor teambuilding en communicatie. Aspecten waar een bedrijf zich natuurlijk graag aan wil binden. We hebben binnen VC Were Di een aantal pakketten opgesteld voor u als sponsor en wellicht dat één van deze pakketten aansluit op uw wensen.
Alle communicatie omtrent sponsoring verloopt via de sponsorcommissie.
Dus mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie vc Were Di

© vc Were Di. All Rights Reserved.

nevobo competitie