headerimg

nevobo competitie

We hebben 40 gasten en geen leden online

Aardbeienverkoop van Were Di

Volleybalclub Were Di pakt haar sponsoractiviteit dit jaar wederom groots aan. We willen graag onze trouwe supporters en inwoners van Gemert betrekken bij de vereniging. Maar niet zonder hier ook een aantrekkelijk perspectief bij te bieden. We zijn dit jaar begonnen met de verkoop van de verse aardbeien. Het eerste bakje werd bij onze teler, Van Asseldonk aardbeien te Gemert, verkocht aan Harmen Manders van sportcafé @Harmse (zie foto)

Op vrijdag 16 staan wij van 08:30 tot 20:00 uur en zaterdag 17 juni staan wij van 08:30 tot 18:00 uur met een kraam gevuld met heerlijke aardbeien op de parkeerplaats bij de Albert Heijn aan de kapelaanstraat in Gemert. U maakt uw dagelijkse boodschappen compleet met een heerlijk bakje verse aardbeien van Were Di. Er kan bij de verkoop bij Albert Heijn gepind worden.

Daarnaast komt Were Di ook nog eens bij u langs! Op dinsdag 20 juni 2023 zullen de leden van vc Were Di in Gemert, Elsendorp en de Mortel ’s avonds bij u langs de deur komen.  U herkent ons aan het logo van Were Di.

Aardbei IMG 3502

© vc Were Di. All Rights Reserved.

nevobo competitie