headerimg

nevobo competitie

We hebben 24 gasten en geen leden online

Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen 2023

vc Were Di organiseert op 8 april 2023 Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen C Jeugd

Enige tijd geleden is vc Were Di benadert door de Nederlandse Vollyebal Bond (Nevobo) gevraagd om de Nederlandse open jeugdkampioenschappen voor de C-jeugd op 8 april 2023 te willen organiseren.
Wat zijn de open jeugdkampioenschappen?
Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld; er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities en/of de landelijke divisies. De Volleybaldirect Open begint in januari met de voorronden, in februari volgen de halve finales, waarna bij de finales in april de prijzen worden verdeeld. Er wordt gespeeld in divers leeftijdsklasse.
Aan de best 'overall' presterende vereniging wordt de Jaap van Kasteel trofee uitgereikt. 

In Sportcentrum Molenbroek in Gemert wordt gespeeld door de C-jeugd. Dit zijn meisjes/jongens geboren op of na 1 oktober 2008.
Voor het toernooi in Gemert hebben de volgende teams zich gekwalificeerd.
Bij de meisjes:
Dros-Alterno uit Apeldoorn, Trivos uit Wijchen, Havoc uit Haaksbergen, Sudosa-Desto uit Assen, SV Dynamo Apeldoorn uit Apeldoorn, Apollo 8 uit Borne, TiMaX/DeVoKo uit Denekamp en Dinto uit Warmenhuizen.
Bij de jongens:
Inter Rijswijk uit Rijswijk, SV Dynamo Apeldoorn uit Apeldoorn, Taurus uit Houten, Limes uit Vleuten, Sliedrecht Sport uit Sliedrecht, Dros-Alterno ut Apeldoorn, Twente '05 uit Enschede
en Spaarnestad uit Haarlem.

Er wordt gespeeld in twee poules van vier teams. De nummers een en twee van de poules spelen kruisfinales en de winnaars van de kruisfinale spelen de finale.
De poulewedstrijden worden gespeeld over twee sets. Een gelijkspel behoort dus tot de mogelijkheden. De kruisfinales en de finales worden gespeeld met het systeem best of three (er is dus altijd een winnaar).
De eerste wedstrijden vangen aan om 09:45 uur. De laatste poulewedstrijden starten om 15:00 uur, waarna om 16:30 uur de kruisfinales worden gespeeld.
Tot slot zijn om 18:00 uur de finalewedstrijden met aansluitend de prijsuitreiking.

Wij hopen op jullie komst.

© vc Were Di. All Rights Reserved.

nevobo competitie