headerimg

2023-11-25 Nuvo68 DS1

Were di DS1 versus Nuvo68 DS1

Het beloofde een spannende wedstrijd te gaan worden tussen Were di DS1 en Nuvo68 DS1 aangezien we net onder elkaar staan in het klassement.

De eerste set had een speciale opening. De eerste bal van de wedstrijd werd door mini's geserveerd. Er waren 2 mini's van de week geselecteerd om Were di aan te moedigen. De service scoorde bijna met een ace. De toon was gezet. We hadden in het begin spanning, de pass kwam te scherp en daardoor kwam er geen aanval. Eenmaal verder in de wedstrijd liep de spanning weg en begonnen we te spelen. Helaas net te laat, we verloren de eerste set met 25-19.

De tweede set zat er vanaf het begin meer energie in. We maakte minder eigen fout en hadden enorme service druk. Daarmee wisten we snel de winst binnen te halen met een mooie eindstand van de set, namelijk 25-15.

We wisten dit vol te houden in de derde set. Even wist Nuvo68 druk op ons te zetten door minder service fouten te maken. We pakte het spel weer goed op en er werd hard gewerkt. We wonnen deze set met 25-17.

De laatste set start even moeizaam. Nuvo ging beter serveren, we kregen de pass niet goed onder controle. We liepen zo lang gelijk op. Zou het toch nog een vijfsetter worden? Op het einde pakte Were di goed door en scoorde mooie punten. We liepen uit en wonnen met 25-22.

Een mooie thuiswedstrijd met onze trouwe supporters en 3-1 gewonnen. We spelen over 2 weken op 9 december in Boxtel tegen VC Blox DS1. Ben jij er ook bij?